Sök:

Köp av nya licenser eller tilläggslicenser

En installation av Kerio Connect måste alltid innehålla en Grundlicens, inklusive 5 användare.

Ska installation omfatta fler användare än 5, beställer du sedan det antal 5-användarlicenser som behöver för att komma upp i önskat antal.

Ska installationen exempelvis omfatta 65 användare, beställer du:

1 x 16-3005  samt  12 x 16-8005

Köp av underhållsavtal

För att beställa underhållsavtal motsvarande din installation, följ instruktionen ovan för köp av ny licens, men välj artikel för underhållsavtal.

Ska du exempelvis beställa underhållsavtal för 30 användare, beställer du:

1 x 16-3005A samt 5 x 16-8005A

Kerio Connect underhållsavtal

När du köper Kerio Connect första gången ingår 12 månaders underhållsavtal. Efter ett år får du ett meddelande med erbjudande om att förnya underhållsavtalet.

Underhållsavtalet ger rätt till senaste programversion under 12 månader. Versionsuppdateringar av programvaran kan omfatta allt ifrån nya funktioner i Kerio Connect, stöd för synkronisering av nya mobiltelefoner samt stöd för nya operativsystem och nya versioner av mailklienter.

Uppdateringar av spamfiltret, som ingår i Kerio Connect, och antivirusfunktionen (om ni har sådan) omfattas också av underhållsavtalet. 

Länk till Kerio Connects versionshistorik.

 

OBS! VIKTIGT ATT VETA VID KÖP AV FLER ANVÄNDARE
Köper du till fler användare till ditt grundpaket vid ett senare tillfälle, kommer priset att bero på hur lång tid av underhållsavtalsperioden som är kvar tills tilläggsanvändare kan ansluta till grundlicensen. Du kan beställa produkten i butiken, MEN priset kommer inte alltid att överensstämma med priset i butiken. Vill du ha en offert på det exakta priset, klicka här.

Köpa flera underhållsavtalsperioder
Det går maximalt att köpa underhållsavtal för två perioder samtidigt. Köper du en grundlicens innehåller den 12 månaders underhållsavtal, och du kan då beställa ETT ytterligare underhållsavtal för denna licens.

EDU - licenser avsedda för UNIVERSITET, HÖGSKOLA, SKOLA
Vid beställning ska universitet, institution, kontaktperson anges.