Sök:
 

Unified Threat Management utan komplexitet

Skydda ert nätverk från virus, skadlig kod och skadliga aktiviteter med Kerio Control, en allt-i-ett-lösning som också är enkel att administrera.

Kerio Control sammanför flera olika förmågor – en nätverksbrandvägg och router, intrångsdetektering och intrångsförebyggande (IPS), virusskydd, VPN, webb- och applikationsfiltrering. Denna omfattande funktionalitet och oöverträffade flexibilitet för driftsättning gör Kerio Control till det perfekta valet för små och medelstora företag.

Kerio Control Hårdvaruenheter

Kerio Control hårdvaruenheter är allt-i-ett Unified Threat Management (UTM)-lösningar som ger er en nästa generations brandvägg som skyddar ert nätverk och era data. Varje enhet består av en nästa generationens brandvägg och router, intrångsspårning och skydd (IPS), antivirus, VPN, webbinnehålls- och applikationsfiltrering. De levereras med den senaste versionen av Kerio Control och inkluderar ett års hårdvarugaranti

Läs mer om enheterna här.

Ny licensmodell och ny prislista från 1 oktober 2019
Från 1 oktober byter GFI och Kerio-produkterna licensmodell till att bli årlig prenumeration.

För dig med en befintlig NG-box som ska förnya prenumeration finns en speciell artikel med obegränsat antal användare som innehåller antivirus och webfilter, precis som tidigare.

Vid köp av en ny NG-box köper du nu boxen för sig och programvaran separat.
Artikeln du beställer innehåller som tidigare antivirus och webfilter och är för obegränsat antal användare.

Prenumerationen av programvarulicens för NG-box kan beställas för 1 respektive 3 år.

Övergången till prenumeration innebär ingen förändring i installationen eller funktioner utan är enbart en förändring av licensmodellen.