Sök:

LEVERANSVILLKOR

Beställning 
Leveranser sker i huvudsak vardagar 9-17.

Vi tar endast emot beställningar från företag. Alla beställningar som görs är bindande. Har du gjort en beställning du ångrar måste du kontakta oss så fort som möjligt för att beställningen ska kunna annulleras, vilket bara kan göras innan leverans har skett. 

Leverans 
De flesta produkter levereras elektroniskt, vilket sker som e-post innehållande koder med information om länkar för nedladdning.

Vår uttalade ambition är att levera samma dag som din beställning kommer oss tillhanda. Vi har de flesta produkter i lager, men någon gång kan levererans ske 1-2 dagar efter beställning. Kan vi inte leverera inom denna tid hör vi av oss.

Betalning 
Betalning sker med kontokort eller mot förskottsbetalning.

Priser 

Samtliga priser är i svenska kronor. Vi reserverar oss för eventuella prisändringar och prisfel. 

Reklamation 
Reklamation av felaktig eller defekt produkt ska ske så fort felet upptäcks. Vi skickar dig en ersättningsprodukt utan någon extra kostnad, förutsatt att produkten finns tillgänglig. Om produkten vid reklamation är slut och vi inte kan ersätta den gör vi en återbetalning till dig när vi fått den produkten i retur. 

Vår policy när det gäller kunduppgifter 
Vi säljer eller förmedlar inte uppgifter om våra kunder vidare i kommersiellt eller annat syfte till tredje part, utan endast av anledningar som har direkt med verksamheten att göra som exempelvis vid kreditupplysningar eller inkassoärenden. Vi värnar våra kunders integritet och vill inte bidra till den ökande mängden skräppost!

Har du frågor eller funderingar? Välkommen att kontakta oss info@moreware.se